Welkom
Gedragsregels
Neem contact op
chatlover
Gedragsregels


 

 

Gedragsregels

Let op! je moet minimaal 18 jaar zijn

voor onze chat

Betreedt de chat met een normale naam!!!!

Iedereen is welkom! Dat we respect van, en voor elkaar verwachten is vanzelfsprekend.Op deze box is Privé berichten toegestaan, de knop zit er niet voor niets. Vraag dit altijd eerst op de chatbox.
Wil je als chatter/ster geen privé berichten ontvangen? laat het dan gewoon en netjes weten. Komen ze toch privé? maak er dan geen drama van aub, maar lees dan gewoon over die privé berichten heen!

Als iets je niet zint, ga er dan niet al te lang op in.
Hierdoor trek je de hele box met je mee en wordt het inderdaad een puinhoop. Op de chat is een Ignore button aanwezig, gebruik die als je dat nodig vindt.
Uit ervaring blijkt: Niet te lang ergens op doorgaan..betekent dat het snel over waait.......... Voor hulp kun je altijd een admin benaderen of sexchatter.nl per mail op de hoogte brengen. (Daar zijn we tenslotte voor)

Schelden of racistische uitlatingen naar wie dan ook wordt niet geaccepteerd!

Let op!! Een reden bij ons om je voor altijd te bannen!

Het plaatsen van web-adressen (url's) en MSN Adressen in de box is niet toegestaan.

Onze admins hebben als opdracht niet te kicken maar om permanent te bannen. Iemand die de regels aan zijn laars lapt en de sfeer loopt te verpesten wordt tot 3 x aan toe netjes aangesproken door een admin.... een vierde keer om mede te delen, dat je een permanente ban hebt.

 
WelkomGedragsregelsNeem contact op